top of page
Søk
  • Forfatterens bildeEmma Hansen

Ukens person: Uke 1

Dette er starten på mitt nye prosjekt som jeg har valgt å kalle "Ukens person"! Det går ut på at jeg nå i 52 uker skal intervjue og fotografere en ukjent person på gata. Historiene disse personene forteller vil inspirere, motivere og gi deg litt ekstra glede i hverdagen. Kanskje vil de lære oss noe nytt eller få oss til å sette pris på det vi allerede har. Jeg gleder meg til å bli kjent med alle disse nye menneskene og håper du gjør det samme!

Møt ukens person: Camilla Roset!

Da jeg gikk en tur ved golfbanen møtte jeg på den nydelige Camilla Roset (38) som kom gående med sin meksikanske nakenhund Nakai (4).

“Jeg må si det søteste ved Nakai er hans personlighet. Noen ganger virker det som at han ler”. Jeg kunne se at dette gjorde henne lykkelig. Med stolthet i øynene forteller hun om Nakai´s klokhet. “Jeg husker godt den ene gangen vi satt rundt bålet og Nakai gikk rundt og stoppet ved hver person som om han hilste på de. Han stod spesielt lenge hos en som hadde det litt vanskelig, og det var nok fordi han senset at denne personen kunne trenge det”.

Jeg kjente på den kalde, friske luften da det gikk et par mennesker forbi oss og vi hilste høflig. Hun smilte bredt og vi fortsatte intervjuet. I 2020 tilbrakte Camilla mye tid på selvutvikling og jobber nå særlig mye med det metafysiske. “Metafysisk betyr i grunn at for eksempel om tankegangen din er veldig negativ så kan det sette seg som et fysisk spor, eller om man har opplevd noe som ikke er bearbeidet så kan det sette seg fysisk slik at man kan ha vondter her og der. Slik jeg ser det så må man gjøre noe med tidligere hendelser og bearbeide for å bli frisk eller hel, ikke bare se på den fysiske skaden man har, men se helheten”.

I år ser hun frem til å komme mer i harmoni og balanse. “Om det er noe å klage over så er det bedre å gjøre noe med det slik at det ikke er noe å klage over lenger.” Med et stort engasjement forteller hun at hun ønsker å sende ut mer godhet til alle slik at de kan føle seg godtatt så det blir lettere å være seg selv.

Jeg håper denne teksten kan inspirere og ønsker alle et godt nytt år 🖤

Siste innlegg

Se alle
bottom of page