top of page
Søk
  • Forfatterens bildeEmma Hansen

Ukens person: uke 4Michael Starmer (29) oppforder alle til å holde seg inne så mye som mulig under Korona-pandemien. "Selv har jeg vært en “inne-katt”. Samtidig er det beste jeg vet pent vær, og å gå tur! Den verste perioden har vært nå i det siste hvor det har vært elendig vær.""Det er kjedelig. Jeg tenker på de som kjenner på savn og jeg ser at det her gjør noe med mennesker. Når jeg pendler til jobb i Oslo, blir jeg forbauset av hvor tomt det er på Oslo S i forhold til hvordan det var før Korona-pandemien. I Karl Johan er det også mindre folk, nesten ingen.""Jeg tenker mye på når det her kommer til å gi seg, på hvilke tiltak staten kommer til å ta når dette er over. For man sier ofte ja til ting når man er redd. Så hvor går terskelen når det her er ferdig? Kommer de til å fortsette med å sette tiltak når det er forkjølelsessesong? Kommer det til å bli aktuelt med klima-lockdowns for å redde klimaet?"


Det er mye man kan spørre seg selv om i forhold til tiden vi er i nå, og i forhold til hvilken hverdag det vil bringe i fremtiden. Noen ganger er det viktig å ta seg tid til å stille disse dype spørsmålene, for det er viktig for vår fremtid.

Siste innlegg

Se alle
bottom of page