top of page
Søk
  • Forfatterens bildeEmma Hansen

Ukens person: uke 6


Nina Hasvold (55) og Dennis (6 mnd)


Jeg skøytet bort til en mor og datter som kom gående over isen. Dagen var fantastisk fin. Været varmet og himmelen var skyklar.

Nina jobber på sykehuset i økonomi-avdelingen, har hatt hjemmekontor siden Mars og må innrømme at hun savner kontorfelleskapet og sine kollegaer. Hennes datter studerer og har nå kommet hjem. Sola reflekterte inn i øynene hennes.


Hun tror vi mennesker har evnen til å endre oss og forklarer at denne tiden har vært med på å forandre oss. Selv om hun er lei korona, savner treningssenter og den vanlige hverdagen finner hun glede i de små tingene. Dette gjør hun ved å gå tur og å trene.

De har også nylig fått en liten Welsh Springer Spaniel ved navnet Dennis, og den 6 måneder gamle hunden bringer mye glede inn i familien. I fjor sommer nådde hun sin store drøm om å få en hytte på fjellet, som familien besøker jevnlig annenhver helg.


“Det går fint å tilbringe mye tid hjemme, men jeg gleder meg til samfunnet åpner så jeg kan omgås folk uten munnbind igjen.”


Jeg kunne kjenne kulden spre seg i kinnene mine, luften var duggfrisk. Vi ønsket hverandre en fin dag før de vandret videre. Det var positivitet i luften.

52 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page